הגעתם לעמוד לוח הופעות חודשי של אתר "קצת תרבות". כאן תמצאו לוח הופעות ארצי של הופעות מוסיקה, מופעי סטנדאפ ובידור, הצגות והופעות חו"ל וכל אירועי התרבות והבידור בישראל מעודכנים בתדירות של כל שעה.
לילדים 3-7
מופע מוזיקלי לכל המשפחה! הקרקס מגיע לפונטי פנדי, אך במהרה מתעוררות בעיות, וסמי הכבאי וחבריו יוצאים למשימה מיוחדת כדי להציל את המופע!
סופר פרייס כולל גימלאים
סיפור מרגש על התבגרות, על זהות ועל הצורך של כולנו להרגיש שייכים.
סופר פרייס כולל גימלאים
עיבוד בימתי לסרט הקאלט "הרפתקאותיה של פריסילה מלכת המדבר" שיציין השנה 30 שנה ליציאתו.
"גבעת חלפון אינה עונה" – ההצגה! בכיכובם של: טוביה צפיר, ניצה שאול, חיים זנאתי, אביעד בנטוב ועוד שחקנים ורקדנים הקומדיה האהובה מתעוררת לחיים בגרסה בימתית סוחפת, בהשראת סרט הפולחן של אסי דיין ונפתלי אלטר.
לילדים 2-6
חנן הגנן – הצגה חדשה ע"פ רב המכר של רינת הופר
לילדים 2-6
עיבוד חדש ומודרני לרב המכר של האריה שאהב תות, שכתבה תרצה אתר. בהשתתפות: כוכבת הילדים של ישראל " מיקי" ועוד שחקנים ורקדנים בהצגה מדהימה וצבעונית.
מחזמר ישראלי מקורי המשלב את מיטב הלהיטים היווניים שכבשו את ישראל. בהפקת ענק מרובת משתתפים בכיכובם של: רותם כהן, אילנית לוי, עומר דרור, סער בדישי, ענבל לוי רהב ועוד..
סופר פרייס כולל גימלאים
בין שקיעת השמש בקונגו לזריחתה בדיזנגוף, בין תשוקות אפלות לחלומות בלתי אפשריים – שלושה ענקי במה מגישים את הפנינה הקומית של המחזאי הגדול.
לילדים 2-7
“מאשה והדב בקרקס” – מופע לכל המשפחה! מאשה – אחת הדמויות המצוירות האהובות והמצליחות בכל הזמנים – יוצאת להרפתקה חיה על הבמה יחד עם הדב הנאמן שלה! הצטרפו אליהם לקרקס ססגוני ומרהיב.
לראשונה בישראל, בלט פלמנקו ברצלונה מבפרד מציג: כרמן בהשראת ז'ורז' ביזה
מהומה רבה מאחורי הקלעים לפני הבכורה של אופרה חדשה – סיפורה של אריאדנה המיתולוגית המשוכנעת שהיא נאמנה לאהובה, אך מגלה כמה דברים אחרים על מהות האהבה באופרה המרגשת של שטראוס.
לילדים 2-8
הצטרפו להרפתקה עוצרת נשימה בלב הג’ונגל הפראי! במרכז העלילה נמצא מוגלי (עומר דרור), גור-אדם שגדל בין חיות היער ולומד את חוקי הטבע לצד חבריו הנאמנים – הדוב העליז באלו, והפנתר החכם באגירה.
Vienna – Tel Aviv Vocal Connection והתזמורת הסימפונית ירושלים גאים להציג: לאור ההצלחה הענקית של ההופעות ב-2023 ועל פי בקשת הקהל "העטלף" חוזר בהפקת ענק עם 100 משתתפים התזמורת הסימפונית ירושלים, זמרי הקשר הווקאלי…
סופר פרייס כולל גימלאים
קומדיה רומנטית בקו התפר שבין גפילטע פיש לחריימה. על פי סרטם של יקי רייסנר, ארז תדמור וחווה דיבון.
סופר פרייס כולל גימלאים
רומי הוא אב יחידני שמחזיק מעמד רק בקושי. ג'ולייט נלחמת על חלומה ללמוד באוניברסיטה. שני צעירים שגדלו במרחק של כמה רחובות בודדים, אך מעולמות שונים לגמרי – חווים יחד את עוצמתה הלא רגילה של אהבה ראשונה. אבל בצומת הדרכים שבה
מחירים מיוחדים למבקרי האתר
בפעם הראשונה על הבמה, דרמה רומנטית המתרחשת בירושלים ערב קום המדינה.
לילדים 2-8
קופיקו – הצגה חדשה, חוגג 70 שנה עלפי ספריה של תמר בורנשטיין – לזר הצגה חדשה, מוזיקלית, צבעונית ומצחיקה שמוציאה אותנו למסע בין הספרים האהובים של הקוף השובב במדינה.
לילדים 2-6
איילת מטיילת – רב המכר של רינת הופר עכשיו בהצגה על הבמות ברחבי הארץ
טוק טוק – הקומדיה הבינלאומית המצליחה בעולם מגיעה לישראל! בהשתתפות-איציק כהן / אבי גרייניק, גיא לואל, יובל סגל, יפית אסולין, דנה סמו ועוד….
לילדים 2-10
הדרדסים LIVE על הבמה לאחר שכבשו את הבמות ברחבי העולם, הדרדסים האהובים והכחולים מגיעים לבמות בישראל!
כוכב האופרה האיטלקי אלסנדרו ספינה Alessandro Safina בהופעה חיה בליווי תזמורת סימפונט רעננה.
סופר פרייס כולל גימלאים
קומדיה מוזיקלית מרגשת על שלוש חיילות במשרד שלישות בבסיס צבאי נידח: דפי המפונקת, משקית נייר וגריסה, שתגייס את התותחים הכי כבדים כדי לעבור לשרת בקריה.
לאור הביקוש הרב! אגדת הטנגו העולמי מרכוס אשלה De Tango y Sombras ולהקתו "Marcos Ayala Tango Company" במופע כל חובבי אומנות המחול בישראל מוזמנים להתענג ולהתרגש שוב מהמפגש עם מלך הטנגו– מרקוס אשלה, שחוזר אלינו..
האם אפשר לאהוב את כל הילדים בצורה שווה? האם ירושה היא דרך לתקן עוול שנעשה בגידול? אליהו ואלגרה זוג הורים קשישים לשתי תאומות בוגרות, אחת רופאה בכירה והשניה נכה עובדת נקיון…
לילדים 2-8
לראשונה בישראל! תירס חם- בים בם בם קלאסיקת הילדים האהובה והמסופרת ביותר בכל הזמנים, בהצגה מוזיקלית, תיאטרלית המונגשת לגיל הרך באופן שלא נראה כמותו בארץ ההצגה הינה פסיפס יצירתי…
לילדים 2-7
הצגת השנה! בהפקה חדשנית ומרהיבה! על פי הספר הנפלא והאהוב בכל הזמנים, של מרים רות.
חתונה מושלמת – כל משתבש לטובה – הקומדיה הבינלאומית מגיעה לישראל בכיכובם של טלי אורן, משי קליינשטיין, בבימויו של עידו רוזנברג
הצגת הבידור המצליחה ביותר בכל הזמנים שבה לבמות בגרסה חדשה ומעודכנת. סיפורם של שלושה זוגות ישראליים טיפוסיים המגיעים לקליניקה של ד"ר "הפי מריג'"–מומחה לטיפול קבוצתי לא כל כך קונבנציונאלי.. קומדיה מטורפת ומצחיקה עד דמעות.
היצירה הפכה לסיפור הצלחה בינלאומי ומאז הועלתה בכל רחבי העולם.
מחירי טרום בכורה
לילדים 2-7
יובל המבולבל – בהרפתקה חדשה, הפקת ענק לכל המשפחה עם סיפור פנטזיה סוחף. החל ממרץ 2025 על הבמות בכל רחבי הארץ
אמה שפלן (Emma Shapplin), הזמרת עם הקול הייחודי והמרגש והמראה הצרפתי-אלגנטי, מציגה מופע רפרטוארי מרהיב עם סגנון ייחודי וסוחף ולא בכדי היא מוגדרת כ"תופעת טבע".
מה קורה כשגבר גבר, שהיה טייס, יוצא לפנסיה מוקדמת, ונופל על אשתו ובנותיו.
לילדים 2-8
החיקויים המוכרים והאהובים של מני ממטרה מתעוררים לחיים בהצגה חדשה. מני ממטרה והלהקה מתכוננים לתחרות החיקויים הגדולה, בזמן שהם עובדים קשה בחדר החזרות הם מגלים שבני, מנהל הלהקה שלהם, מנסה להכשיל אותם ולגנוב את דמותו של מני
כנר על הגג המחזמר היהודי הגדול של כל הזמנים בתפקיד טוביה החולב נתן דטנר, סנדרה שדה, שרי צוריאל, שי גבסו וקובי מאור מחזמר את ג'וזף שטיין על פי סיפורי שלום עליכם
מבצע מיוחד למבקרי האתר 3+1!
לילדים 2-7
הצגת פנטזיה חדשה, צבעונית ומרגשת המדגישה מסרים חינוכיים של הקשבה בקול ההורים, חשיבות השמחה בחיים, אומץ לב וזהירות. במהלך ההצגה הילדים חווים קשת שלמה של רגשותוהיא כתובה בחרוזים יפהפיים!
לילדים מ־2
לאחר שכבש את הבמות והמחשבים ברחבי העולם, סוניק הקיפוד הכחול מגיע לישראל!
לילדים 2-8
ההצגה שחינכה דורות של ילדים לבריאות הפה והשיניים. שני החיידקים "קריוס ובקטוס" חיים בתוך שיניו של הילד עוזי, חופרים וזוללים מהממתקים שעוזי זולל ומספק להם. עוזי מסרב להכיר בקיומם, מתעלם מבקשות אימו לצחצח את שיניו, עד שמגיע
לראשונה בישראל. המופע רוק&בארוק של רומן דניסוב. מוזיקה של הנשמה שלך. קצב הלב שלך.
יצירת מופת של צלילים קולנועיים המעורבים עם הקצבים והמלודיות המרגשות של המוזיקה האירית הקלאסית. לראשונה ובמסגרת סיבוב הופעות עולמי מגיעה לישראל להקת המחול CELTIC THRONE עם המופע המדהים שזכה לביקורות משבחות ומהללות!
לילדים 2-10
כוכבת הילדים של ישראל – מיקי מה נישמיקי בהצגה מוסיקלית, מדהימה, צבעונית, מרתקת וכובשת את לב ההורים והילדים כאחד. מחזמר רב משתתפים עם מיטב היוצרים. עיבוד ובימוי: נתן דטנר /לחנים: משה דץ/ פזמונים: סמדר שיר
לילדים 2-10
המחזמר מבוסס על המעשייה הגרמנית "פעמונית" מאת האחים גרים. המחזמר מספר את סיפורה של נסיכה אבודה רפונזל (נעמה סופר על) עם שיער ארוך קסום אשר משתוקקת לעזוב את מגדלה המבודד.
הנחה מיוחדת! לתלמידים, חיילים, סטודנטים וגימלאים!
הנזיר השחור מחזה על פי סיפור של אנטון צ'כוב. קוברין, חוקר מבריק, מתארח בבית ידידו בכפר כדי להחלים מדכאון, וחזיונות על נזיר שחור ומסתורי דוחפים אותו אל השגעון. הצגה על שיגעון גדלות ועל המחיר שאנו משלמים בדרך אל היעוד של
לילדים 6-12
קומדיית הרפתקאות מוזיקלית לילדים המבוססת על ספריה רבי המכר ועטורי השבחים של מאירה ברנע גולדברג
לילדים 2-7
הקלאסיקה האהובה בכל הזמנים מאת האחים גרים עולה על הבמות בעיבוד בימתי חדש, מרהיב, סוחף ומרגש.. בליווי מיטב שירי הילדות האהובים והמוכרים עליהם גדלנו. בכיכובה של נתי הגעתי הופעתי בתפקיד זהבה.
קומדיה מצבים קורעת מצחוק מאת ניל סיימון, בימוי משה נאור, בכיכובם של אבי גרייניק ועידן אלתרמן
לילדים 2-8
סוף סוף זה קורה! ההצגה של משפחת ספיר! כל גיל חייב כרטיס
לילדים מ־2
שני מופעי ניאון פנטסטיים במופע אחד – הדינוזאורים הענקיים ודרקון הירח – חוויה שאי אפשר לפספס! ללא מחסום שפה! לכל המשפחה!
המנצח האיטלקי הנודע מרצ'לו רוטה ותזמורת עם להיטי נינו רוטה ואניו מוריקונה
סופר פרייס כולל גימלאים
עיבוד מודרני לטרגדיה הנשית הגדולה של אוריפידס. אלה וג'ייסון הם זוג מוצלח, "פאוור קאפל" אמיתי. יש להם ילד מושלם, בית מושלם, והסטארט-אפ האקולוגי שלהם הולך לשנות את העולם.
מופע מוסיקלי של שירים ומערכונים של גדול שחקני ארצנו, חתן פרס ישראל יוסי בנאי.
לילדים 2-6
הצגה הגדושה בשירי החיות המלהיבים שכולנו גדלנו עליהם. לדוד משה היתה חווה. רוץ בן סוסים. לסבתא של אפרים. השפן הקטן. פרפר נחמד ועוד…
לילדים 2-7
מופע קיץ מצחיק ומרגש בכיכובה של מלכת הילדים – מיקי מה נישמ עם כל השירים האהובים והמוכרים. מופע צבעוני ושמח הכובש את לב ההורים והילדים כאחד. בהשתתפות: סבא נתי – נתן נתנזון ורקדניות. בימוי וכתיבה: מיקי מוכתר עורי מוסיקה:
השוטר אזולאי הפקה בימתית מרהיבה ומרגשת של הסרט הישראלי הגדול ביותר בכל הזמנים: "השוטר אזולאי", סרטו המופלא ועטור הפרסים של אפרים קישון.
הנחה מיוחדת לחיילים, סטודנטים וגימלאים!
במפגש פסגה משולש, עם הכוכב העולה הכנר יונתן סלעי, אגדת הצ'לו שמחה חלד, והפסנתרן הבינלאומי מיכאל זלצקר, נצלול לעומקן של יצירות המופת המפחידות של פסגת המוסיקה. יצירות מאת בטהובן, טרטיני, סן-סנס, ראוול גרשווין ועוד.
לילדים 2-8
"הדחליל – סבא אליעזר והגזר" על פי לוין קיפניס – חתן פרס ישראל לספרות ילדים. ההצגה היא שילוב של סיפור הדחליל ושיר הגזר. בהצגה יפגשו הילדים את סבא אליעזר, שכל דאגתו לטפח את הגזר, אותו זרע בפינת הגינה, אבל… זהו סוד. את סב
לילדים מ־5
מופע ילדים חדש מבית מיומנה לכל המשפחה, סוחף, מרגש, מלהיב ומלא בקצב!
לראשונה בישראל – יצירתו של עמנואל גת, מחזמר עכשווי סוחף, מלא אנרגיה, צבע ורגש
מכירה מוקדמת, מחיר מיוחד
לילדים 2-7
שומרת גן החיות הצגת ילדים חדשה ומרהיבה עם מיטב שירי החיות המוכרים והאהובים עליהם גדלנו, כמו בוא אל החגיגה, מי יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיגЧ מה, פילפילון אפו ארוך, השפן הקטן, ברווזים ברווזים בואו הביתה ועוד..
סופר פרייס כולל גימלאים
האחת, שחקנית צעירה, פרועה ואגואיסטית. השנייה, דיוות תיאטרון קשוחה ומרירה בת תשעים פלוס.
נישואים גרעיניים- הצגת הבידור שתחסוך לכם טיפול זוגי קומדיה זוגית פרועה ומצחיקה!
לילדים 2-12
לנופיקי נמאס לסדר את החדר, לאכול בריא ולפתור דפי עבודה. כשהיא פוגשת חבר מעולם הגיימינג, הוא מציע לה להצטרף אליו – לעולם שבו הכל מותר, אין חוקים ואפשר כל היום לשחק ולהנות – אבל מה קורה שהיא מגלה שלא הכל נוצץ?
מרי לו-מחזמר המבוסס על שיריו של צביקה פיק. עלילת המחזמר מתרחשת בישראל של שנות השבעים, ומתפרשת על פני עשור שלם. במרכזה – סיפור אהבה בין שלשה צעירים בעיר חוף ישראלית בתחילת שנות השבעים.
סופר פרייס כולל גימלאים
מרגו קריין, כוכבת תיאטרון מפורסמת, מכניסה לחייה עוזרת-אישית, צעירה בשם איב, מעריצה שלה שרוצה לגעת בתהילה.
לילדים 2-8
הצגת ילדים מוסיקלית, משעשעת ומבדרת לכל המשפחה, ממיטב הלהיטים שכתב והלחין עוזי חיטמן. בחופשת הקייץ מגיע עידו השובב לבקר את סבא יהודה בקיבוץ. שם הוא פוגש את דודו, עדנה הפרה שאוהבת לשיר ולרקוד.
סופר פרייס כולל גימלאים
עיבוד בימתי מוזיקלי חדש ומסקרן, לסרט הקולנוע שהפך לאייקון הכי ישראלי, ונחשב לאחת ההצלחות הגדולות ביותר של הקולנוע בארץ.
מחיר קבוע מיוחד לותיקים
בואו לבלות עמנו לילה אחד מאותם דולצ'ה נוטה, לילות מתוקים, במופע בסדרת שנות הקסם. לבה הפועם של המוסיקה האיטלקית היה העיר נפולי, כור התוך של תרבות אירופית וים-תיכונית.
פרשנות מוזיקלית חדשה ליצירתו של אריק איינשטיין באמצעות יצירות חדשות ועיבודים מקוריים תוך שזירת דגימות וידאו וסאונד מתוך סרטים, הופעות, קליפים ומערכונים.
שלוש חידות יש לנסיכה הסינית טורנדוט. מי שיענה עליהן נכונה יזכה בידה, אבל מי שיטעה יאבד את חייו. האופרה האחרונה שפוצ'יני הלחין על כוחה של האהבה בהפקה גדולה מהחיים.
סופר פרייס כולל גימלאים
שגב, בחור צעיר, יוצר קשר עם אבשלום, אחיו הבכור שניתק קשר עם המשפחה לפני שנים רבות, כדי לספר לו שאביהם חולה מאד.
לילדים 3-8
ההצגה פיטר פן של התיאטרון הקלאסי לילדים, עיבוד לסיפורו הקלאסי הנודע של ג'יימס מתיו בארי אודות הילד המופלא והקסום שאינו מתבגר. פיטר הילד הנצחי חוזר לבמות יחד עם החברים – וונדי, קפטן הוק, טינקרבל והילדים האבודים!
סופר פרייס
עיבוד בימתי סוחף לסרט עטור השבחים של דובר קוסאשווילי.
23 אמנים במופע יוצא דופן. מופע המחווה המרהיב "לאס וגאס" מזמין אתכם למסע מוזיקלי עם מיטב הקלאסיקות האמריקאיות ולהיטי לאס וגאס. בליווי בג'אז אורקסטרה "Big Zbang" בניצוחו של Alex Kanzberg.
לילדים 3-9
הג'ונגל מתעורר לחיים חדשים, על הבמות ברחבי הארץ, בהפקת ענק חדשה ומרהיבה, לילדים ולכל המשפחה! בואו הצטרפו להרפתקה המרתקת והסוחפת של הג'ונגל החדש, עם שירים וריקודים, פעלולים וצחוקים וחווית צפייה מהנה ומרגשת שנזכור תמיד
סופר פרייס כולל גימלאים
צארלי, מורה לספרות לאחר פרידה כואבת, מוצא מפלט בבולמוסי אכילה בלתי נשלטים. משקלו הגבוה באופן קיצוני גוזר עליו לא רק מגבלות גופניות, אלא גם בדידות עמוקה…
סופר פרייס כולל גימלאים
קומדיה אנושית שמחממת את הלב, על פי הסרט הצרפתי המצליח.
שימו הכל בצד לשעה וחצי ובואו לעוף עם המופע הבינלאומי המצליח ווקה פיפל קוסמיק טור – חגיגה של להיטי ענק בינלאומיים והומור חייזרי קורע, הכל ללא כלי נגינה ובביצועים וירטואוזיים של קולות בלבד!
לילדים 2-8
מהיוצרים של כספיון התאטרון השחור הצגה המשלבת אמנות דיגיטלית חדשנית וראשונה מסוגה. חוויה רב חושית מלווה בוידאו ארט שתיקח את קהל הילדים (והמבוגרים) למסע מרהיב בעולם הדמיון והפנטזיה.
לילדים 3-8
הצגה מרהיבה לכל המשפחה בהשראת סיפורה האהוב והמוכר של ליכלוכית. הצטרפו אל סינדרלה למסע קלאסי מאתגר וקסום עם סוף טוב.
סופר פרייס כולל גימלאים
שחקני הקאמרי יוצאים למסע בין שלל המחזות, השירים והמערכונים של חנוך לוין – מגדולי הכותבים הישראלים בכל הזמנים. המופע נע בין אהבה להחמצה, בין תשוקה לאומללות ובין הלפתן לדג מלוח; כשמעל לכל מרחפת המלחמה. שיריו האהובים…
מכירה מוקדמת, מחיר מיוחד
אמן למילים הוא מחווה מרגש לזמרת האגדית עם קול הפעמונים- עפרה חזה מופע מיוחד, במלאת 25 שנה למותה של הזמרת, הכולל את הלהיטים הגדולים של עפרה חזה.
תערוכת חתולים בינלאומית אשר תתקיים בחולון בגבעת התחמושת 27 בתערוכה יתחרו חתולים על תואר החתול היפה ביותר וישפטו אותם שופטים בינלאומיים מאירופה
לילדים 3-8
הצגת ילדים מוסיקלית בטכניקת התיאטרון השחור עלפי ספרו של פאול קור. כספיון הוא סיפור על התבגרות. דרך סיפור ההרפתקאות נבחנים ערכים כמו חברות, שיתוף וערבות הדדית.
סופר פרייס
מחזמר ישראלי מקורי מחזה מאת: יגאל מוסינזון ויואל זילברג בימוי: אלדר גוהר גרויסמן פזמונים: דן אלמגור, חיים חפר, עמוס אטינגר מוזיקה: דובי זלצר מנהל מוסיקלי: טל בלכרוביץ'
מחווה מיוחדת ל-2 מוסיקאים גדולים שמלווים את התזמורת למעלה מ-30 שנה!
המופע בוחן את דמותו של אמן הקסמים והפעלולים אריק וייס, שזכה לתהילה תחת השם הארי הודיני.
סופר פרייס כולל גימלאים
קומדיה קטסטרופלית מאת טים פרייס, ע"פ תסריט מאת רובן אוסטלונד
לילדים מ־2
הבית של יעל, הבית של יעל הצגה חדשה בכיכובה של מיקי מלכת הילדים בעיבוד חדשני לספר הילדים הקלאסי, ובמסרים שכל ילד וילדה ירצו לקחת.
סופר פרייס כולל גימלאים
עיבוד מודרני סוחף לקלאסיקה של סופוקלס
עושים כבוד לאגדות ג'אז: נגן הסקסופון Cannonball Adderley והפסנתרן Horace Silver עם עם הסקסופוניסט הנפלא מניו יורק Justin Robinson והחצוצרן המעולה משיקגו Marques Carroll שהופיע עם די די ברידג'ווטר, כריסטיאן מקברייד ועוד
הנחה מיוחדת לנכים
קונצרט ייחודי ומרגש עם הפסנתרניות אנה דייכין ואליסה קוזנצוב, שיבצעו יצירות נבחרות של בטהובן ושופן. ערב חד-פעמי של פסנתרנות וירטואוזית, רגש ועומק מוזיקלי.
סופר פרייס כולל גימלאים
קומדיה צעירה ומעוררת הזדהות על דו-קיום בין אמונה לתשוקה, בין החלומות הגדולים להתפכחות המכאיבה, ועל החיפוש אחר המכנה המשותף כשהדת נכנסת לחיים הזוגיים: לא דתיים ולא חילוניים – דתילונים.
לילדים 2-10
היפיפיה הנרדמת – הפקת ענק חלומית של פעם ב-100 שנים האגדה האהובה מאת האחים גרים עולה על הבמות בכיכובה של כוכבת הילדים של ישראל – נתי הגעתי הופעתי.
להקת Gipsy Kings החלה את דרכה כ-Los Reyes – משחק מילים על שם משפחתם של מקימי הלהקה.
מחזמר לראשונה בישראל הפקה של המחזמר הקלאסי המצליח ביותר בכל הזמנים בגרסתו המלאה (בנוסח בהשתתפות: מיקה צור, מוקי, טוביה צפיר, גל פופולר, קארין שיפרין, ועוד…..
לילדים 2-8
מטוסי על – ההצגה! הם טסו, הצילו ופגשו ילדים מסביב לעולם וכעת מטוסי על מגיעים לפגוש את ילדי ישראל
לילדים 2-6
הצגות ילדים על פיל עצוב שרוצה להיות צבעוני, הרפתקאותיו בחיפושו אחר הצבעים ומפגשיו עם החיפושית האדומה, מר דשא ושלל הפרחים.
מכירה מוקדמת, מחיר מיוחד
לילדים 2-10
אלאדין יסמין והג'יני – גיבורי אגדות אלף לילה ולילה מתעוררים לחיים בהפקת ענק חדשה ומרהיבה ורבת משתתפים בכיכובם של מיכל הקטנה וטל מוסרי ובבימוי של אודי גוטשלק
סופר פרייס כולל גימלאים
בין קודש לחולון קומדיה ישראלית חדשה מאת דניאל לפין. יהודה וייס הוא איש עסקים מצליח. הוא חי באושר עם איילה, בת זוגו, שבה התאהב כשיצא בשאלה, ושניהם מגדלים את יעל בתם…
סופר פרייס כולל גימלאים
קומדיה בלשית פרועה. פרוספר וחני מתכוננים לעוד ערב של סודוקו ונטפליקס בביתם שבקרית מוצקין המנומנמת, כשסופת הוריקן בשם נעמי, בחורה צעירה ושברירית למראה, סוחפת אותם ללילה מטורף של שוד, תשוקה, תעלומה
לילדים 3-8
מסיבת קיץ עם חיפזון וזהירון, מה קורה שפרלה מהבאגיס מגיעה בפתאומיות לשכונה של חיפזון וזהירון? ומה יכין טישו לחיפזון וזהירון? וכל זאת ועוד במופע מוסיקלי כיפי המלווה בשירי הסדרה לצד שירי ילדות קלאסים
ערב נשי ומרתק בהשתתפותן של מיכל אנסקי, חנה לסלאו, מיקי מוכתר, מיה דגן וליהי טולדנו. מפגש פסגה של חמשת הנשים הבולטות ביותר של תעשיית הבידור הישראלית, במשחק "מסוכן" שדורש מהן כנות וחשיפה.
מכירה מוקדמת, מחיר מיוחד
לילדים 5-10
תיאטרון אורנה פורת בשיתוף להקת המחול "פרסקו" גאים להציג את היפה והחיה: האגדה הנודעת והאהובה אודות בל, נערה חכמה ויפהפיה, המגיעה לטירה ענקית בה מתגוררת חיה מיסתורית ובודדה. בעזרת צוות המשרתים המכושף מתפתחת בין בל לחיה ידי
סופר פרייס כולל גימלאים
עיבוד בימתי לסרטו עטור הפרסים של יוסף סידר, שהיה מועמד לפרס האוסקר בקטגוריית הסרט הזר.
סופר פרייס כולל גימלאים
מסע מצחיק, מטלטל ומרגש, גורלות מצטלבים והסיפורים שנחשפים מגלים לנו שגם בין חומות סגורות, העולם גדול ומפתיע ושלדמיון יש דרכים לא צפויות לשחרר אותנו לחופשי.
סופר פרייס כולל גימלאים
המחזה מתאר הווי של שכונה ספרדית בירושלים של הימים ההם, בשימו דגש על משפחה אחת, משפחת קסטל.
סופר פרייס כולל גימלאים
קומדיה מטורפת על לילה מטורף, שמתרחשת בימים מטורפים. מה קורה כשזוג יהודי-ישראלי וזוג ערבי-ישראלי מוצאים את עצמם ללילה אחד, בחדר אחד, בבית מלון נידח ברומא, לאחר שטיסתם ארצה נדחתה בגלל אירוע בטחוני?
סופר פרייס כולל גימלאים
גרסה חדשה ואינטימית, למחזה זוכה פרס פוליצר, שכבש את לב הקהל ברחבי העולם.
לילדים 3-7
עיבוד מוזיקלי של תיאטרון Tall Stories לונדון לספר עטור הפרסים מאת ג'וליה דונלדסון ואקסל שפלר, שמוצג אצלנו בגרסה העברית.
יוני רכטר, מהמוזיקאים החשובים והמוערכים במוזיקה העברית, האיש של המנגינות ותזמורת המהפכה שמים במרכז הבמה את המילים של המשוררים שעוררו את המנגינות.
תזמורת האופרה הקאמרית מארחת את שלושת הטנורים הגדולים מאיטליה, בהשתתפות המקהלה הפילהרמונית הישראלית
קונצרט מדהים של שירי אהבה קלאסיים מן המאה ה 16 ואילך עד ימינו הכולל גם יצירות בעברית. היצירות בשפת מקור. הקונצרט יבוצע ע"י מקהלת גתית – Gittit CHOIR Haifa ורביעיית כלי קשת. כנר ראשון: גלעד הילדסהיים. מנצח: דן רפופורט.
סופר פרייס כולל גימלאים
"אוכלים", מחזהו האחרון של יעקב שבתאי, העוסק בסיפור התנכ"י הנודע מספר מלכים א' על ימי אחאב ואיזבל.
סופר פרייס כולל גימלאים
בערב חג המולד, כשהנוכחים עומדים לחגוג את מינויו של אבי המשפחה כמנהל הבנק המקומי, והעתיד נראה נינוח ומבטיח, מפעיל אחד העובדים על נורה אמצעי סחיטה ואיומים על מנת למנוע את פיטוריו מהבנק ולקדם את עתידו.
סופר פרייס כולל גימלאים
לילדים מ־5
מאת אפרים סידון, עיבוד לספר "הרפתקאותיו של פינוקיו" מאת קרלו קולודי
מכירה מוקדמת, מחיר מיוחד
לילדים 2-12
בואו לעוף אתנו היישר מלונדון הקרירה אל ארץ לעולם לא הקסומה. יחד עם פיטר פן, וונדי וטינקרבל נצא אל הרפתקה שם נפגוש את קפטן הוק והפיראטים, אינדיאנים, בנות ים, הילדים האבודים, ומלא אבקת פיות. הפקת הענק לכל המשפחה!
מחירים מיוחדים למבקרי האתר
קומדיה חדשה מאת היוצרים של ההצגה המצליחה, 'גאון בכלוב'.
סופר פרייס כולל גימלאים
גרסה בימתית חדשה ומפתיעה לקומדיה האלמותית של גדול כותבי הקומדיות בכל הזמנים.
הנחה מיוחדת לנכים
אירוע משותף של איגוד מועדוני אוהבי החתולים וקבוצת תיאטרון בראשות ויקטוריה צ'רניאק. תערוכת חתולים, שופטים זרים, מגוון רחב של חתולים וחתלתולים. ומופע חדש "בית החתול"
לילדים 2-8
כוכב הילדים רוי בוי יוצא בהצגה חדשה לילדים ולכל המשפחה, בואו הצטרפו לרוי בוי להרפתקאה ביער הסודי עם חבריו הטובים. הצגה רבת משתתפים, צבעונית, מצחיקה, מוזיקלית לילדים ולכל המשפחה.
סופר פרייס כולל גימלאים
מחזמר אלוהי מאת אודי גוטשלק "החבדניקים" – מחזמר מצחיק, שנון, חצוף ומפתיע, שתרצו לראות תרי"ג פעמים.
חוגגים 80 לכלת פרס ישראל נורית הירש במופע המצדיע למפעל חייה של נורית הירש. המופע בהשתתפות כלת פרס ישראל נורית הירש, הזמר הבינלאומי צחי סיטון (Isaac Sutton), וכוכבת האופרה הישראלית טל ברגמן.
סופר פרייס כולל גימלאים
מחזמר עם טעם, ריח ורגש, בליווי תזמורת חיה.
מחיר מיוחד לחיילים וסטודנטים
דניאל כהן במופע סטנד אפ הורס.
לילדים 4-12
"הסכתוס", פודקאסט הילדים מבית "הארץ", חוזר למפגשי מאזינים במרכז ענב, יחד עם סתיו פלטי נגב, תמר הוכשטטר (נאדה) והקישואפון
קומדיה ישראלית חדשה מאת דניאל לפין, בימוי משה נאור. בהשתתפות: ציפי שביט, עידן אלתרמן/ משה אשכנזי, שלמה וישינסקי, עירית ענבי, נועה אנגל, מעין וינשטוק, קובי זיסלין
לילדים 3-9
הצגת ילדים קסומה לכל המשפחה. היער עובר שינויים רבים בעקבות שלטונה של המלכה אמיליה. שלגיה חוזרת לממלכה ולא מאמינה למראה עיניה, המקום שבו גדלה הפך לזר עבורה. שלגיה, נסיכה לא שגרתית…
תכנית שהיא כולה אש, רגש ותשוקה. הנגנים והזמרים מלאי הנשמה, ייקחו אתכם לחוויה מוזיקלית סוחפת – מלאה בהרמוניות שמימיות, קצב מדבק, וכוחו האדיר של הגוספל.
לילדים 2-5
הצגה מוזיקלית המיועדת לגיל הרך על פי ספרה של שולה מודן.
קומדיה חדשה בכיכובם של דב נבון, גיא לואל, לירית בלבן / נלי תגר / שיפי אלוני
סופר פרייס כולל גימלאים
גרסה חדשה ליצירת המופת עטורת הפרסים, שאף שימשה בסיס לסרט זוכה האוסקר בכיכובם של אליזבת' טיילור וריצ'רד ברטון.
לילדים 3-8
הארנב האהוב והשובב ששבה את לבבות הילדים וההורים במשך דורות בטלויזיה, בקולנוע ובספרים מגיע לישראל היישר מלונדון
תיאטרון "מלנקי" מציג: "האף האדום שלי" – הצגה דוקומנטרית מאת איליה דומנוב. עדויות מבית החולים ברזילי בשבועות הראשונים של המלחמה, דרך עיניו של ליצן רפואי.
לילדים 5-10
מופע תיאטרון מחול על פי האגדה העל-זמנית מאת אלכסנדר פושקין. דוד מושיקו לוקח את רועי ללונה-פארק. רועי עולה על כל המתקנים וזוכה בשלל הפתעות ופרסים אך הוא עדיין לא מרוצה…
הסיפור של מגילות שפירא הוא סיפור תעלומות, מסקרן ועוצר נשימה, עטוף בזיכרונות של בתו, הסופרת מרים הרי, שמתמודדת עם האמת שמתגלה בהדרגה תוך כדי צלילה אל תוך מעמקי הזיכרון.
לילדים 3-9
הצגה מוזיקלית מקסימה, זוכת פרסי הבמה בקטגוריית הצגת השנה, במאי השנה ועיצוב התלבושות, עיבוד לספרה המצליח של רינת פרימו, "איה! אאוץ'! אווה!"
מחזמר ישראלי חדש משירי להקת טיפקס מאת אודי גוטשלק וקובי אוז בימוי: אודי גוטשלק
לילדים 6-12
כראמל – הצגה מוזיקלית המבוססת על ספרה רב המכר ועטור השבחים וזוכה פרס דבורה עומר של מאירה ברנע גולדברג.
קומדיה עכשווית רווק חרדי משתלט על ביתם של זוג חילונים תל אביבי. זו יכולה להיות דרמה או להפוך לקומדיה עכשווית, מצחיקה עד דמעות המעוררת שאלות רלוונטיות לזמן ולמקום בו אנו נימצאים.
לראשונה על הבמה קומדיה בעיבוד חדש לסדרה הקומית המפורסמת
לילדים 3-6
הצגת ילדים, חגיגה של שירים, סיפורים והמון שטוזים בחגיגת תיאטרון.
זהו סיפורו של יהורם, ילד משכונת בית הכרם בירושלים בשנות הארבעים של המאה שעברה, אשר חלם בכל מאודו להיות שחקן.
סופר פרייס כולל גימלאים
כשאתם מגיעים הביתה לארוחת חג, אתם יודעים – אבא שלכם חייב לספר בדיחה מביכה בדיוק ברגע הכי לא מתאים, זה חוק: אחותכם שתהיה בריאה, תעיר לכם על איך שהתלבשתם גם אם לא שאלתם את דעתה…
סאלח שבתי-המחזמר בבימויו של צדי צרפתי. בתפקיד סלאח שבתי-איציק כהן.
המופע מבוסס על אלבומו החדש של אנדי SuperGroove שיצא בלייבל האמריקאי בספטמבר 2020 ועל אלבומו הקודם Blues On Fire.
לילדים 2-16
מסע מופלא באגדות הילדים שכולנו אוהבים, בליווי שיריה הנפלאים של כלת פרס ישראל נורית הירש. ההצגה מתאימה לכל הגילאים תינוקות, צעירים, הורים, סבים וסבתות.
סופר פרייס כולל גימלאים
דרמה משפחתית במרכזה צעיר דתי בן 17 וחצי, שנאלץ לצאת מהארון באופן לא צפוי ולא מתוכנן בפני משפחתו, שעות ספורות אחרי שחייו ניצלו בנס ומוצא עצמו, בטיפול המרה שנכפה עליו על ידי משפחתו; המחזה, שנכתב בהשראת אותו פיגוע ירי מטלטל
מחזמר סוחף ומלהיב על חייו של זוהר ארגוב.
לילדים 2-6
על פי הספר הנפלא והאהוב של כל הזמנים! מאת מרים רות
הזמנה לערב קסום של מוזיקה לאור נרות במנזר הארמני העתיק המשקיף אל הים. מוזיקה מרגשת מתוך "הארי פוטר", "משחקי הכס", "ניחוח אישה" ועוד – בביצוע קווינטט מיתרים.
לילדים 3-10
שחר אבן צור והלהקה מגלים את בעלי החיים השונים בטבע דרך שירים מקוריים בשלל סגנונות מוזיקליים. "אגדה חיה" הוא מיזם משותף של היוצר שחר אבן צור (מוניקה סקס) ומוזיאון הטבע ע"ש שטיינהרדט.
אם אתם מחפשים לראות הופעה טובה ומומלצת בחודש הקרוב, אתם בדיוק במקום הנכון! אספנו וריכזנו לכם לוח הופעות של אירועי התרבות הטובים והמומלצים בישראל מכל תחומי האמנות.
בעמוד זה תוכלו למצוא כאן רשימה מסודרת ומפורטת של הופעות מוזיקה חיות של אמנים ישראלים מובילים או של אמנים ידועים שמופיעים בישראל, קונצרטים של תזמורות מובילות ומופעי אופרה מושקעים, הצגות ילדים מומלצות, מופעי בידור והופעות סטנדאפ של הכוכבים הגדולים ביותר בתחום, ועוד מגוון סוגים שונים של הופעות.
הרשימה כוללת מידע מפורט על כל הופעה לרבות פרטים על תאריכים מדוייקים ועדכניים, מחירי הכרטיסים ואופן רכישתם, והפניות למידע מורחב ומפורט על כל הופעה והופעה. אנו מאחלים לכם חיפוש נעים.
אפשר למצוא לא מעט הופעות בצפון החל מאיזור חיפה והקריות ועד לגליל המערבי או הגליל העליון. ישנם מועדוני הופעות ואולמות רבים המציגים באופן קבוע הופעות של מיטב האמנים המובילים מכל הסגנונות. מומלץ לחפש הופעות באולמות הבאים: אולם הופעות יפעת, זאפה חיפה, הקיוב, הבית בטו בצפת, אולם המופעים בקיבוץ מזרע, אמפי עין הוד, זאפה שוני, היכל רוממה חיפה, תיאטרון הצפון, או מרכז רפפורט חיפה.
לא רק איזור הצפון. אפשר למצוא גם הרבה מאוד הופעות בדרום בבאר שבע ובערים נוספות באיזור. בשנים האחרונות התווספו לא מעט מועדוני הופעות חדשים שמציגים כמעט בכל ערב מגוון מופעים מכל סגנונות המוזיקה. כדאי לחפש הופעות באולמות הבאים: זאפה באר שבע, אמפיתיאטרון עומר, מועדון הג'אז מצפה רמון, הקונכייה, אמפי קיבוץ שובל או אמפי תיאטרון בית גוברין.
אתר קצת תרבות הוא מגזין הבידור והתרבות המקיף בישראל ודואג לשמור על מידע אמין ומהימן. אנו נדאג תמיד להפנות את גולשינו לאתרים רשמיים ומהימנים ונמנעים מכל וכל מאתרי ספסרות או אתרים לא רשמיים הקשורים למכירת כרטיסים.
תוכלו למצוא עוד מידע אודות האתר בהרחבה בעמוד הבא.
אנו דואגים לשמור בכל עת על שקיפות ואמינות בפני הגולשים שלנו ושמחים תמיד לקבל הערות או תובנות מכם. אנו מציעים שירות לקוחות בו נשמח לסייע לכם למצוא את אירועי התרבות הטובים והמומלצים ביותר בישראל ולהפנות אתכם למקומות המוסמכים כדי לקבל את המידע המקיף והאמין ביותר.
אתם מוזמנים ליצור איתנו קשר בכל עת באמצעות עמוד יצירת הקשר שלנו. ולשאול אותנו כל שאלה או בקשה שתחפצו. אנו נשמח לסייע לכם בכל עניין או בקשה ונשתדל לחזור במהירות המירבית. כתובת המייל שלכם לעולם לא תיחשף ולא תעבור לאף גורם צד ג'. בהתחייבות!
© כל הזכויות שמורות 2025