מחזירים את האור חנוכה 2023 עם נעמה סופר על – כרטיסים ולוח הופעות ארצי!

מחזירים את האור חנוכה 2023 עם נעמה סופר על - כרטיסים ולוח הופעות ארצי!
מחזירים את האור חנוכה 2023 עם נעמה סופר על - כרטיסים ולוח הופעות ארצי! צילום: עדי ברק

כל הפרטים על מופע החנוכה 2023 החדש של נעמה סופר על מחזירים את האור עם חני נחמיאס, עומרי רוטברד ועוד, שתרוץ בכל רחבי הארץ. כמה יעלו כרטיסים? איפה קונים? ומה לגבי הנחות? אתר "קצת תרבות" עם כל התשובות.

כוכבת הילדים נעמה סופר על (נעמה אתל) שמוכרת לילדים ולהורים בזכות מופעי פסטיפאן, משיקה מופע חנוכה 2023 חדש ורב משתתפים שייקרא "מחזירים את האור" ויציג תאריכים רבים בכל רחבי הארץ, כשלצד נעמה סופר על תמצאו את חני נחמיאס/עירית ענבי, מרטין אומנסקי, עמרי רוטברד, עידן שמעוני, פאן פאן ועוד רקדנים/יות ואקרובטים/יות. בעמוד זה תוכלו למצוא את המידע על מופע החנוכה החדש כולל פרטים על רכישת כרטיסים, מחירים, הנחות ועוד.

מופע החנוכה מחזירים את האור עם נעמה סופר על – לוח הופעות 2023

המופע החדש של נעמה סופר על לחנוכה 2023 יציג תאריכים רבים בכל רחבי הארץ במהלך החודשים נובמבר ודצמבר ויגיע לערים רבות כגון יבנה, תל אביב, עפולה, כפר סבא, באר שבע, אשדוד ועוד. להלו לוח ההופעות המלא של הצגת החנוכה החדשה:

עיר תאריך מיקום ההצגה כרטיסים
פתח תקווה היכל התרבות פתח תקווה 15 כרטיסים
51
רכישת כרטיסים שעה ורבע
נתניה היכל התרבות העירוני נתניה - האודיטוריום 65 כרטיסים
79
רכישת כרטיסים שעה ורבע
תל אביב-יפו בית ציוני אמריקה תל אביב - אולם מאירהוף 84 כרטיסים
89
רכישת כרטיסים שעה ורבע
בית ציוני אמריקה תל אביב - אולם מאירהוף 78 כרטיסים
89
רכישת כרטיסים שעה ורבע
קרית מוצקין היכל התיאטרון קריית מוצקין 58 כרטיסים
79 - 89
רכישת כרטיסים שעה ורבע
אשדוד המשכן לאמנויות הבמה אשדוד 45 כרטיסים
89
רכישת כרטיסים שעה ורבע
נס ציונה היכל התרבות נס ציונה 15 כרטיסים
89
רכישת כרטיסים שעה ורבע

מחזירים את האור חנוכה 2023 – כרטיסים ומחירים

מכירת הכרטיסים למופע נפתחה הבוקר ונמצאת בעיצומה. ניתן לרכוש את הכרטיסים לכל ההופעות ברחבי הארץ באמצעות האתר הבא. מחיר הכרטיסים עומד על 99 ש"ח במחיר אחיד לכל ההצגות בארץ. רכישת הכרטיסים הכרחית לגל גיל. המופע מומלץ לגילאי 2 ומעלה. משך זמן המופע הוא כשעה ורבע.

אודות המופע מחזירים את האור של נעמה סופר על בחנוכה 2023

המופע החדש של נעמה אתל יחגוג את חג החנוכה בחגיגת שירים ישראלית עם עלילה סביב סיפור החג ואהבת הארץ. את ההצגה כתב וביים עידן עמית וישתתפו בה נעמה אתל, חני נחמיאס/עירית ענבי, מרטין אומנסקי, עמרי רוטברד, עידן שמעוני, פאן פאן בליווי רקדנים/יות, אקרובטים/יות.

עלילת ההצגה מספרת על נעמה, שמגיעה לנתב"ג יחד עם חבריה פאנפאן, עמרי ועידן על מנת לחגוג את חג החנוכה עם כל ילדי ישראל. אך "אנטי", שלא אוהב חגיגות, מנסה לשבש להם את התוכניות ושולח אותם לחדר בריחה.

בחדר הבריחה, הם פוגשים את כוכבת הילדים חני נחמיאס ויוצאים יחד איתה להרפתקה בעקבות ההווי הארצישראלי. הם צריכים לפתור חידות ומשימות המובילות למפגש בין-דורי של ילדים, הורים, סבים וסבתות תוך הצדעה לשירי ארץ ישראל.

כשהם מצליחים לסיים את המשימות ויוצאים מהחדר, "אנטי" שוב מנסה לשבש את תוכניות החגיגה הגדולה. נעמה נאלצת לגייס את כוחות העל שלה כדי להחזיר את האור ולקיים חגיגה כפולה לכבוד חג החנוכה ויום ההולדת ה-75 למדינת ישראל. ההצגה מסתיימת בחגיגה גדולה בה כולם חוגגים יחד את חג החנוכה ועצמאות ישראל.

המופע מחזירים את האור מצטרף אל שורת מופעי חנוכה שכבר נחשפו כאן באתר כגון הוקוס פוקוס עם יובל המבולבל, פסטיגל סינג, המופע סינדרלה עם עדן בן זקן ולירן דנינו, סיפור הנס עם חיפזון וזהירון, טררם קידס, ניצחון המכבים עם רינת גבאי, ג'מבו מותק עם ציפי שביט, מסיבת החג הסודית עם נופיקי, בת הים הקטנה עם מאיה קיי, המופע DNA של מיומנה וההצגה מתנות קטנות עם רמי קלינשטיין.

הנחות ומבצעים

לא מצאנו בשלב זה הנחות או כרטיסים מוזלים יותר מהמחירים הנ"ל. נמשיך לעקוב מקרוב ולעדכן בכל מידע חדש.

כתבות נוספות בנושא שבטח יעניינו אותך

נשמח לשמוע את דעתכם

אישור
Notify of

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

תוכן עניינים

ברוכים הבאים לאתר "קצת תרבות"

כאן תוכלו למצוא את המידע הטוב והעדכני ביותר על כל אירועי הבידור והתרבות בישראל לרבות מידע על רכישת כרטיסים מוזלים, הנחות, מבצעים, לוח הופעות ועוד.

חפשו באתר עכשיו

אנחנו גם בפייסבוק