בסוף החודש, ב-23 עד ה-25 בינואר 2020, יגיע לישראל סקסופוניסט הג'אז הידוע כריס פוטר (Chris Potter), הנחשב לאחד הנגנים המבריקים בז'אנר ולאחד המצליחים ביותר בג'אז העולמי. פוטר יגיע לכאן כנגן אורח במסגרת הופעתו של הסקסופוניסט הישראלי/בינלאומי אלי דג'יברי שגם הוא זוכה לקריירה פעילה ומצליחה בישראל ובעולם.
בהופעה, שתתקיים במועדון שבלול בנמל ת"א, ישתתפו גם רביעיית דג'יברי הכוללת את הנגנים תום אורן בפסנתר, אלון ניר בבס ואביתר סליבניק בתופים. המוזיקה של השניים שונה וייחודית אך שניהם מציגים ג'אז קונטמפוררי ועכשווי המשלב סגנונות שונים מרקעים שונים.
אלי דג'יברי וכריס פוטר בישראל – כרטיסים
ההופעות של רביעיית דג'יברי עם כריס פוטר בישראל יתקיימו במועדון שבלול בת"א בין התאריכים 23 ועד ה-25 בינואר 2020 בשעות שונות. מחיר הכרטיסים להופעה עומד על 186 ש"ח והרכישה מתבצעת באמצעות האתר הבא. שימו לב: כמות הכרטיסים לחלק מההופעות כבר אזלה.
https://www.youtube.com/watch?v=AluJK3Bf-As
מועדון שבלול כבר לא בנמל ת"א, המיקום החדש הוא קרליבך 23 תל אביב