חוזרים לאולם הקונצרטים: התזמורת הקאמרית הישראלית חוזרת להופיע ותקיים קונצרט עם יצירות של מוצרט, סטרווינסקי ופאול בן חיים. כמה עולים כרטיסים? ואיפה קונים? הנה כל הפרטים.
עולם התרבות מתחיל לחזור לפעילות בהדרה איטית אך יציבה ולאט לאט אנו מתחילים להתבשר על הופעות וקונצרטים חדשים שיוצאים לדרך כבר בחודש הקרוב עם תקווה שהמצב לא ישתנה שוב לרעה.
וכך, התזמורת הקאמרית הישראלית תציג קונצרט חדש וחגיגי שיתקיים כבר בתחילת חודש מרץ 2021 הקרוב עם ביצועים ליצירה דיברטימנטו בסי במול מז’ור ק’ 137 של מוצרט, יצירה לכלי קשת של פאול בן חיים ומוזיקה מאת הבלט אפולון מוסז’ט (“אפולו מנהיג המוזות”) של המלחין הרוסי הידוע איגור סטרווינסקי.
כרטיסים ומידע נוסף
הקונצרט, שינוצח ע”י המנצח אילן וולקוב, יתקיים ב-3 במרץ באולם רקאנטי שבמוזיאון תל אביב לאומנות בשעה 20:00 בערב. מחיר הכרטיסים לקונצרט נע בין 126 ל-154 ש”ח. את הכרטיסים ניתן לרכוש באמצעות האתר הבא. הקונצרט יתקיים כמובן לפי כל כללי משרד הבריאות.