40 שנה מאז שיתפו פעולה לראשונה, מוני מושונוב ושלמה בראבא יוצאים בהצגה חדשה בשם "הקומיקאים" שתרוץ בתיאטרון חיפה וברחבי הארץ בחודשים הקרובים ב-2024. אז כמה יעלו לכם כרטיסים? מתי ואיפה תוכלו לראות את ההצגה וכל הפרטים, בכתבה הבאה.
שניים מהקומיקאים והשחקנים הגדולים בתרבות הישראלית – מוני מושונוב ושלמה בראבא, חוזרים לשתף פעולה בהצגה חדשה – "הקומיקאים" בהפקת תיאטרון חיפה שתרוץ בחיפה גם לאורך החודשים הקרובים במהלך 2024. מכירת הכרטיסים נפתחה ומחירי הכרטיסים עומדים כעת על החל מ-116 ש"ח בלבד. בהמשך העמוד, תמצאו את כל הפרטים על הזמנת הכרטיסים, לוח הצגות מעודכן ופרטים נוספים.
ההצגה הקומיקאים בתיאטרון חיפה – לוח הצגות 2024
ההצגה תרוץ במהלך החודשים הקרובים ב-2024 ותציג תאריכים ברחבי הארץ. להלן לוח ההצגות של ההצגה הקומיקאים לחודשים הקרובים:
הקומיקאים הצגה כרטיסים
כאמור, מכירת הכרטיסים כבר נפתחה והיא מתבצעת באמצעות האתר הבא. מחיר הכרטיסים עומד על החל מ-116 ש"ח בלבד.
אודות הההצגה
הקומיקאים היא הצגה של המחזאי האמריקאי הידוע ניל סיימון שעברה עיבוד ותרגום עברי ע"י אילן רונן שגם ביים את ההצגה. עלילת ההצגה העוסקת בשניים מן הקומיקאים האמריקנים הידועים ביותר – דמויות פיקטיביות בשם לואיס וקלארק, נראית כאילו נתפרה בדיוק לבראבא ומושונוב שנחשבים גם הם לשניים מהקומיקאים הגדולים בישראל. אל שניהם, יצטרפו גם מיכאל מושונוב (בנו של מוני) שישחק לראשונה עם אביו, וגם השחקניות סיגלית פוקס ונועה טסה.
סיפור העלילה מתרכז בשני הקומיקאים הגדולים שמחזיקים קריירה ארוכה של 43 שנים ואז בבת אחד נפרדים וכעס ופונים כל אחד לדרכו. לאחר כעשור, חוזרים השניים לשתף פעולה אך האיחוד מגיע עם מתחים ומשקעים רבים והאתגר עבור השניים, שאמורים להצחיק את האחרים בסופו של דבר, הוא גדול.
כרטיסים מוזלים והנחות
בשלב זה, עדיין לא מצאנו מידע על כרטיסים מוזלים או על הטבות שונות להצגה הקומיקאים. אנו ממשיכים לבדוק ולחפש אחר מבצעים כל הזמן ומעדכנים כאן בעמוד זה ובדף הפייסבוק הרשמי של אתר קצת תרבות, אז מומלץ לבקר ולהתעדכן.
אודות ניל סיימון
המחזאי היהודי/אמריקאי ניל סיימון נחשב בעיני רבים כמלך הקומדיות וכאחד המחזאים הגדולים בדורנו. הקומדיות שכתב ממשיכות לרוץ בבתי התיאטרון ברחבי העולם בעיבודים שונים ובשפות רבות. חלק גדול מהמחזות והתסריטים שלו, נשארים אקטואליים, גם כיום, עשרות שנים מאז כתב אותם.
בין המחזות הידועים ביותר שכתב ניתן לציין את "הזוג המוזר", "אבודים ביונקרס", או "טירונות". דווקא "הקומיקאים", שעבר כאן עיבוד למושונוב ובראבא, נחשב למחזה פחות מוכר. אך בהחלט יהיה מעניין לראות כיצד שני הקומיקאים הגדולים יתמודדו עם האתגר.
עוד הצגות מומלצות שכדאי להכיר:
- ההצגה החדשה של תיאטרון בית ליסין בין קודש לחולון עם אבי קושניר
- ההצגה החדשה קזבלן של תיאטרון הבימה בכיכובו של איתי לוי
- ההצגה החדשה והמדוברת של תיאטרון בית ליסין הדה גאבלר בכיכובה של מגי אזרזר
- ההצגה מלאכים באמריקה המדוברת והמצליחה של תיאטרון הקאמרי.
- כל הפרטים על ההצגה אני פה בגלל אשתי של התיאטרון העברי
- המחזמר סוף העולם שמאלה המדובר המבוסס על הסרט המצליח
- ההצגה ברוכים הבאים לגיהנום עם אבי קושניר
- ההצגה החדשה והמדוברת החבדניקים בקאמרי
- המחזמר הלהקה המדובר שמחזיר הסרט המיתולוגי את שירי הלהקות הבצאיות אל הבמה
- ההצגה זוג בבית ליסין עם רמי הויברגר
- ההצגה המקסימה סיפור אהבה עם אגם רודברג
- המחזמר מרי לו על שיריו של צביקה פיק
- ההצגה הבינלאומית טוק טוק שרצה ברחבי הארץ
- ההצגה המוצלחת אני סבתא שלך בכיכובה של רבקה מיכאלי
- המחזמר בלוז לחופש הגדול המדובר והמומלץ של בית ליסין
- המחזמר המצליח של הבימה מאמא מיה שרץ בהצלחה בכל הארץ
- ההצגה החדשה חובזה של תיאטרון הקאמרי
הצגות נוספות בתיאטרון חיפה:
-
לשחרר את נחמה - קומדיה ישראלית מקורית - תיאטרון חיפה
קומדיה ישראלית חדשה מאת דניאל לפין, בימוי משה נאור. בהשתתפות: ציפי שביט, עידן אלתרמן/ משה אשכנזי, שלמה וישינסקי, עירית ענבי, נועה אנגל, מעין וינשטוק, קובי זיסלין
- תאריך:
- –
- ערים:
- תל אביב-יפו, אשדוד, כפר סבא, ראשון לציון
-
הזוג המוזר - קומדיה בכיכובם של אבי גרייניק ועידן אלתרמן - תיאטרון חיפה
קומדיה מצבים קורעת מצחוק מאת ניל סיימון, בימוי משה נאור, בכיכובם של אבי גרייניק ועידן אלתרמן
- תאריך:
- ערים:
- תל אביב-יפו
-
היומן - המחזמר מברודוויי לראשונה בישראל
היומן – המחזמר עטור ההצלחה מברודוויי בבכורה ארצית! מחזמר עטור שבחים, מבוסס על הרומן הנמכר ביותר שהיווה השראה לסרט האייקוני. סיפור אהבה יוצא דופן על המאבק להיזכר כמה אהבנו לאהוב.
- תאריך:
- –
- ערים:
- חיפה
-
כשאמא באה הנה - שרים ומספרים נעמי שמר
אריאל הורוביץ והאחיות שמר 24 שרים ומספרים נעמי שמר מסע מוזיקלי מרגש מלא באהבה, געגוע ואופטימיות במחוזות היצירה של המלחינה והמשוררת נעמי שמר, במופע משיריה שעיצבו את פס הקול הישראלי המשותף לכולנו.
- תאריך:
- ערים:
- חיפה
-
לילסדה - עיבוד בימתי לסרטו של שמי זרחין
גרסת בכורה בימתית לסרט עטור הפרסים של שמי זרחין, בבימויו של משה קפטן. דרמה מסחררת של אהבה, בגידה, געגועים, כעסים, צחוק, דמעות, שירים והרבה מאוד אוכל.
- תאריך:
- ערים:
- ראשון לציון
ההצגה הכי טובה שהייתי בה.חובה ללכת!!!
שאלה, מתי בראבא ומושונוב יופיעו בתל אביב