"דייט ראשון" הוא מחזמר קומי חדש של התיאטרון העברי המתאר את החוויה המלחיצה של פגישה ראשונה בין שני זרים. ההצגה מתוכננת להתקיים בתאריכים רבים ברחבי הארץ בחודשים הקרובים.
העלילה מתמקדת בקייסי, ניו יורקרית שנונה, ואהרון, יהודי אמריקאי חנון, הנפגשים לדייט עיוור. במהלך הפגישה, דמויות מחייהם של השניים "מצטרפות" לבמה, כולל אקסית, אחות לחוצה, סבתא מקטרת ואפילו רב, מה שהופך את הדייט לחוויה סוריאליסטית ומצחיקה.
בתפקידים הראשיים מככבים אלה לי להב ואברהם ארונסון, לצד מיכאל בן דוד (נציג ישראל באירוויזיון) ודין הפנר. הקאסט כולל גם את לינוי כהן, בן זבלודובסקי, דותן עמרני, דור אוחיון בר נתן ועידו קולטון. ההצגה מבוימת על ידי עוז מורג, עם ניהול מוזיקלי של טל בלכרוביץ' ותרגום של עמית גור.
כרטיסים ומחירים
מכירת הכרטיסים למחזמר דייט ראשון נפתחה ומתבצעת באמצעות האתר הבא שמציע כרטיסים מוזלים ב-149 ₪ בלבד. משך ההצגה הוא שעתיים.
עיר | תאריך | מיקום ההצגה | כרטיסים | ||
---|---|---|---|---|---|
תל אביב-יפו | מוזיאון ארץ ישראל תל אביב - אודיטוריום קלצ'קין | 17 כרטיסים 149 ₪ תל אביב-יפו | רכישת כרטיסים דייט ראשון שעתיים |
"דייט ראשון" מבטיח להיות מחזמר משעשע ומרגש, המציג בצורה קומית את המורכבויות של היכרויות מודרניות. זוהי הזדמנות ליהנות מהופעות מוזיקליות ומשחק מעולה, תוך התבוננות הומוריסטית על עולם הדייטים.