ההצגה הבן הקאמרי – כרטיסים, הנחות, ביקורות ולוח הצגות 2022

ההצגה הבן הקאמרי - כרטיסים, הנחות, ביקורות ולוח הצגות 2022
ההצגה הבן הקאמרי - כרטיסים, הנחות, ביקורות ולוח הצגות 2022. צילום: גבריאלה ברליאה

ההצגה "הבן" – החלק השלישי בטרילוגיה של פלוריאן זלר, ממשיכה לרוץ בתיאטרון הקאמרי ב-2022 בכיכובם של דרור קרן, אלון סנדלר, נטע גרטי ועוד. במה בדיוק מדובר? מתי תוכלו לראות את ההצגה? ואיך תוכלו למצוא כרטיסים מוזלים שיעלו 99 ש"ח בלבד? אתר "קצת תרבות" עם כל הפרטים.

לאחר ההפסקה הארוכה של עולם התרבות עקב הקורונה, תיאטרון הקאמרי מחזיר את ההצגה החדשה "הבן" בכיכובם של דרור קרן, נטע גרטי (שמשחקת בימים אלו גם בהצגה "השיבה" של הקאמרי), שרה פון שוורצה ועוד. בהמשך עמוד זה תוכלו למצוא את כל המידע על ההצגה כולל הזמנת כרטיסים, הנחות, לוח הצגות וכרטיסים מוזלים.

ההצגה הבן – לוח הצגות 2022

ההצגה תרוץ באולם החדש 2 בתיאטרון הקאמרי. להלן לוח ההצגות העדכני של ההצגה בחודשים הקרובים:

עיר תאריך מיקום ההצגה כרטיסים
תל אביב-יפו תיאטרון הקאמרי תל אביב - החדש 2 17 כרטיסים
99
רכישת כרטיסים שעה ו-50 דקות

הבן הקאמרי כרטיסים – איך תוכלו לרכוש כרטיסים מוזלים ב-99 ש"ח בלבד?

מחיר הכרטיסים להצגה הבן בקאמרי עומד על 220 ש"ח בקופות התיאטרון, אך ניתן לרכוש כרטיסים מוזלים ב-99 ש"ח בלבד באמצעות אתר "בראבו" בעמוד הבא. שימו לב: הכרטיסים המוזלים בכמות מוגבלת.

הבן היא הצגה חדשה של הקאמרי והיא עיבוד עברי למחזה המצליח של המחזאי הצרפתי הידוע פלוריאן זלר הנחשב לאחד המחזאים הטובים ביותר בדורינו. הבן היא למעשה החלק השלישי בטרילוגיה של זלר שמסיים את שני החלקים הקודמים "האבא" ו-"האם". על הבימוי לעיבוד העברי אחראי גלעד קמחי ועל התרגום דורי פרנס.

כמו בחלקים הקודמים, ההצגה עוסקת ביחסים בין נער להורים גרושים כאשר הנער מבקש לעבור לגור עם אביו ומנסה לפתוח בהתחלה חדשה ומוצלחת יותר מהפעמים הקודמות. זלר מצליח להציג הסיטואציה והמתחים באמצעות ניואנסים קטנים ומוקפדים אותם הוא נוהג להציג בכל המחזות שלו.

שחקנים ומשתתפים

ההצגה "הבן" תביא לבמה שורה מכובדת של שחקנים הכוללת את דרור קרן, שרה פון שוורצה, אלון סנדלר, נטע גרטי / מיכל עוזיאל, אסף סולומון ואדי אלתרמן. בימאי ההצגה הוא כאמור גלעד קמחי ותירגם את המחזה – דורי פרנס. עוד עוסקים במלאכה: תפאורה: ערן עצמון, תלבושות: אולה שבצוב, מוסיקה: אמיר לקנר ותאורה: נדב ברנע.

הבן הקאמרי ביקורות

אנו ממשיכים לעקוב מקרוב ונעדכן ובקרוב מציג כאן סקירה של הביקורות המובילות כאן בעמוד זה ובדף הפייסבוק שלנו.

הצגות נוספות שכדאי שתשמעו עליהן:

כתבות נוספות בנושא שבטח יעניינו אותך

נשמח לשמוע את דעתכם

אישור
Notify of

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

תוכן עניינים

ברוכים הבאים לאתר "קצת תרבות"

כאן תוכלו למצוא את המידע הטוב והעדכני ביותר על כל אירועי הבידור והתרבות בישראל לרבות מידע על רכישת כרטיסים מוזלים, הנחות, מבצעים, לוח הופעות ועוד.

חפשו באתר עכשיו

אנחנו גם בפייסבוק